בשר טלה וכבש

בשר הטלה והכבש אינו הפופולרי ביותר במטבח הישראלי ובוודאי במה שקשור לתזונה היום –יומית של משפחה ישראלית ממוצעת .
לכאורה, אפשר להתפלא על כך מכיוון שחלק גדול המטבחים המזרח תיכוניים מתבססים על כבש וטלה במגוון רחב מאד של נתחים ודרכי הכנה – החל מצלייה על האש כמובן אך לא פחות מכך בישול של מרקים ותבשלי קדרה. בתמצית ניתן לומר כי בעוד שהמטבח האירופאי מבוסס בעיקרו על בשר בקר ועגל, המטבח המזרח תיכוני מבוסס על בשר טלה וכבש.
העובדה שבשר הטלה נדחק לשוליים נובעת מטעם הקהל בישראל שחלקו הגדול מתבסס על התרבות המערבית ולא פחות מכך על בשרים באיכות נמוכה ושיווק של  בשר כבשים בוגרות שמאופיין בטעם דומיננטי וניחוחות חזקים ומאופיינים.
אין ספק !!!!
קבב שעשוי מבשר טלה איכותי, שישליק טלה איכותי או צלעות מבשר טלה מנוקות ומוכנות לגריל הם המעדנים המעולים ביותר שניתן למצוא, אין לנו ספק שגם אתם מתענגים על מנת צלעות טלה איכותית ומבינים שקבב אמיתי הוא קבב טלה .
מאכל קדרה המבוסס על ירקות, רוטב ותיבול מזרח תיכוני יעבוד הכי טוב עם נתחי בשר טלה שהרי בישול מבוסס על מסורת ומתכונים מזרח תיכוניים מבוססים על בשר טלה.
שוק טלה של שבע שעות בתנור – אתם ודאי מבינים את העונג הזה.
תשאלו מה הסוד ?
בחירה של הטלאים המתאימים – הזן ואופן הגידול, התזונה , הגיל והמשקל ומכאן
הטיפול בבשר ,הקצבות – פירוק הבשר בקצביה, ההכנה והניקוי, הטחינה והתיבול .
השרות לך הלקוח- ההכנה לצלייה או בישול , ההדרכה , החיוך .
ואחרון- שיחת הטלפון  מכם ביום שאחרי .. מה שלקחתי בפעם האחרונה – היה מעולה.

יצירת קשר

מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם בהקדם